Menu Zavřeno

Teambuilding

Teambuilding, firemní akce, event, zážitky, OBOS.cz, školení

Už vás nebaví neustálé firemní bowlingy či nudné teamové večeře s nucenou zábavou? Nabízíme vám zajímavou a nevšední alternativu. Přijeďte si k nám v rámci teambuldingu zastřílet! Uspořádáme vám střelby šité na míru, přesně podle vašich přání a výše rozpočtu, buď přímo v Praze na kryté, nebo kousek od Prahy na venkovní střelnici. Velice rádi vám připravíme občerstvení, pozveme hostesky, a pokud si budete přát i stafáž oděnou např. do dobových uniforem. Zaručujeme kompletní servis, kde se vám budou naši instruktoři plně věnovat. Klademe si za cíl vaši maximální spokojenost.

Chcete ve firmě povzbudit kolektivního ducha, zažít nevšední teambuilding a nevíte na koho se obrátit? Přece na nás. Uspořádáme pro vás soustředění šité na přesně míru podle vašich přání i výše rozpočtu. Jelikož chápeme, že každý kolektiv se skládá z lidí různého věku, pohlaví, morálky a fyzické zdatnosti máme nachystáno hned několik variant náročnosti.

V té ndpp_0057mejnáročnější variantě klademe důraz na soběstačnost kolektivu, který si pod odborným vedením postaví celý vojenský tábor včetně sociálního zařízení, (toto zařízení nemůsí být využíváno, po domluvě zařídíme přenosné toalety) které ale nemusí být využíváno. Samy si rozdělají oheň a uvaří společnou večeři. Aby se zadařilo a všichni se dosyta najedli, bude po ruce i zkušený kuchař, který dohlédne na přípravu.

Pokud si nepřejete své kolegy příliš trápit, můžete zvolit tu nejjednodušší variantu, ve které bude celý tábor již připraven i s večeří, anebo zlatou střední cestu, ve které si sami určíte, co chcete mít nachystáno a co si uděláte samy.

V rámci doprovodného programu si můžete vyzkoušet střelbu z ostrých či filmových zbraní, naučit se práci s lanem, orientaci v terénu, osvojit si základy přežití, utřídit si zásady první pomoci či chování v krizových situacích.

Celou akci můžeme naplánovat i jako soutěž mezi jednotlivými skupinami.

Pro konkrétní nabídku nás prosím kontaktujte.

Firemním zákazníkům nabízíme možnost zpětných bonusů